| |

Semi Sec

Groc pàl·lid, amb reflexos daurats, gairebé transparent, net i brillant de petita bombolla constant i ràpida. D'aromes fruiteres, és agradable al paladar. El seu envelliment, ho converteix en un cava excel·lent, reposat, amb un final persistent.

ALCOHOL 11,6 vol.

Brut

Groc gairebé transparent, posseeix una adequada escuma, de petita bombolla constant i ràpida. És agradable al paladar alhora que sec, però més suau que el Brut Nature. La seva escassa acidesa, ho fa agradable al paladar al seu pas per la gola.

ALCOHOL 11 vol.

Brut Nature

Groc pàl·lid, gairebé transparent, posseeix una adequada escuma, de petita bombolla constant i ràpida, d'aromes fruiteres. La seva escassa acidesa, ho fa agradable al paladar al seu pas per la gola alhora que sec.

ALCOHOL 11 vol.

Reserva

Aquest Brut Nature Reserva és un cava de color groc pàl·lid, brillant, net, amb bombolla abundant, de petita grandària i de despreniment vertical i regular. Bona intensitat aromàtica, conservant les notes fruiteres i amb les aromes de criança. Bona estructura en boca, ampli, viu i amb molt bona acidesa.

ALCOHOL 11,6 vol.

Magnum

Per a les grans ocasions i gaudir en família o amb un grup d'amics, en grandària magnum. Bona intensitat aromàtica en nas, conservant aromes pastissers amb lleugeres notes a fruita blanca. En boca és agradable en tot el seu recorregut, cremos, fins torrats, complex i persistent. Un cava ric, fresc i agradable.

ALCOHOL 11,6 vol.

Brut Rosat

De color rosat brillant té bombolla fina i abundant. Ofereix aromes fresques i intensos de fruites vermelles, amb altres exòtics. En boca presenta una entrada lleugera, fresca, amb sabor a fruites i un final elegant i persistent.


ALCOHOL: 12,2 vol.Venda de vi a granel.

Vi de taula de 12-12'5 graus segons l'any. Hi ha vi negre,rosat i blanc, tots d'elaboració pròpia.